Nieuw project: Daimler Double Six Jade Green, 125.000km!

Al tien jaar staat deze Daimler in een opslagruimte. Ongelofelijk! De vorige eigenaar reisde veel en besloot de Double Six tijdelijk te stallen. Tijdelijk werd 10 jaar, totdat ik zijn email ontving.

Natuurlijk vier slappe banden, oude benzine, een kapotte accu en een berg stof. Maarrrr:  Jade Green… Short Wheel Base… V12… Dat mag je gerust vrij bijzonder noemen! Er zijn van de Double Six in SWB versie slechts 1.007 exemplaren wereldwijd gebouwd.

Gezien de lange tijd van stilstaan ga ik met deze Double Six een heel project aan. De auto wordt niet gestart voordat er een grote beurt is uitgevoerd, alles is nagekeken, de olie in de versnellingsbak is gewisseld en ga zo maar door. Coventry BV te Uden krijgt het er vast druk mee;)

Het hele traject wordt bijgehouden op onze Facebookpagina. De eerste keer starten, de eventuele gebreken die tevoorschijn komen na tien jaar stilstand, alles. Zo heeft de eventuele nieuwe eigenaar een mooi gedocumenteerde auto en bovendien zijn de kwaaltjes na het lange stilstaan dan zichtbaar en verholpen.

Voor nu blijft het nog even wachten. De Daimler kon nog niet meteen mee dus we moeten het even met deze foto’s doen. Stay tuned!

Bekijk ons aanbod.