Or read in: Engels

Na 25 jaar is het voor te stellen dat een onderdeel van je trouwe Jaguar of Daimler wat kuren gaat vertonen. Geen reden tot zorgen!

Je bent nog maar een paar stappen af van een perfect werkende, originele Jaguar/Daimler radio.

De kwaaltjes zijn allemaal erg klein maar niet minder irritant; een plotseling harder gaand volume, niet werkende verlichting of gewoon een radio die zich niet meer laat bedienen.

Voor alle Jaguar, Daimler en Land Rover modellen hebben we de oplossing, we regelen het van A tot Z. Hoe gaan we te werk?

Belangrijk om te weten is dat we doorgaans werken op ruilbasis. Je levert je huidige radio bij ons in, jij krijgt van ons een perfect werkende originele radio terug. Compleet met rapport en natuurlijk met de bijbehorende beveiligingscode. Voorwaarde is natuurlijk dat we je huidige type radio op voorraad hebben. Voor de Jaguar/Daimler X300 (6 in lijn),  X308 (V8) en de Range Rover P38a is dit altijd het geval. XJ40, X350 en overige modellen kunnen we niet op ruilbasis aanbieden, hiervoor hebben we de radio dus vooraf nodig. Bij voorkeur demonteren we deze zelf. Waarom? We komen te vaak beschadigingen en defecten tegen ontstaan tijdens demontage, dat is gewoon zonde en niet nodig.

Heb je een ander merk en type auto en wil je graag je originele autoradio laten herstellen? Mail ons dan het kenteken, de gebreken en enkele foto’s van de radio en we zorgen voor een passende offerte.

Wat kost dit?
Prijzen zijn weergegeven incl. 21% BTW.

Revisie radio, inclusief reparatierapport en beveiligingscode.
€229,-

De- en montage tezamen.
€39,-

Inclusief 3 maanden garantie, uitsluitend op de op het rapport vermelde reparaties.

Wil je graag je geliefde klassieker in de staat brengen waarin hij hoort?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor het reviseren van je originele radio

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Contactgegevens


Klaar met invullen? Druk hieronder op 'Verzend'. Je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een offerte per mail!