Or read in: Engels

Je bent op zoek naar een bijzondere auto; een auto met een verhaal. Dit verhaal kan voor iedereen over iets anders gaan. Reden je ouders vroeger in deze klassieker, tijdens je jeugd?

Of speelde juist jouw droomauto een rol in een bekende film? Ons aanbod bestaat uit bijzondere auto’s, auto’s met een verhaal.

Gespecialiseerd in onze eigen favoriete klassiekers, Jaguar, Daimler en Land Rover. Jaguar en Daimler in Nederland, Land Rover vooral in Spanje. We leveren onze klassiekers echter over de gehele wereld. Zo weten liefhebbers uit bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk ons te vinden, maar ook Tsjechië, Kazachstan, Oostenrijk en zelfs Dubai is al eens aangedaan.

Voor wat betreft Spanje viel het ons op dat de kwaliteit in de autobranche doorgaans lager ligt dan in Nederland. Daarnaast is het voor een niet-Spaanse ingezetene ingewikkeld en langdradig om een buitenlandse auto in Spanje te registreren. Met die reden hebben we ons aanbod in kwalitatief hoogwaardige, Spaans geregistreerde voertuigen samengesteld.