Or read in: Engels

Je kent de verhalen wel; vreemde mensen aan de deur die tegen banden trappen, oneindig blijven zeuren over de prijs of onvriendelijk zijn. Daar wil je toch niet aan beginnen?

Je wilt graag je Jaguar , Daimler of Land Rover verkopen zonder gedoe, voor een goede prijs. Ik ben altijd op zoek naar deze klassiekers, of ze nu in topconditie of te restaureren zijn. Daarbij koop ik auto’s in, maar het is ook mogelijk om je klassieker of youngtimer in consignatie te laten verkopen door mij. Waar je ook voor kiest, ontzorging is het steekwoord!

Wat zijn de voordelen?

Het is eigenlijk simpel; kennis, ervaring èn uitgebreid netwerk zijn aanwezig waardoor het snel schakelen is. Daarnaast bied ik aanvullende diensten aan al dan niet in samenwerking met andere bedrijven, waardoor we je auto in optimale conditie brengen alvorens deze aan te bieden. Denk hierbij aan professioneel poetsen, renovatie van de hemelbekleding, uitvoeren van alle reparaties en verzorgen van een nieuwe APK.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Simpel. Je neemt contact met mij op, bijvoorbeeld door een email te sturen, te bellen of je vult het aanbodformulier in, onderaan deze pagina.

Probeer de klassieker zo goed mogelijk te omschrijven, dit zorgt er voor dat ik je een eerlijk en precies voorstel kan doen. Samen overleggen we de prijs, meestal telefonisch. Komen we overeen dan kom ik de auto al snel bij je ophalen, of je brengt deze bij mij in Oirschot. We nemen samen de staat van de auto nog eens door en als alles is zoals omschreven zorg ik direct voor de afhandeling, of het nu om consignatie of inkoop gaat.

Ben je benieuwd wat je klassieke Jaguar, Daimler of Land Rover op kan leveren? Neem contact op of vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in. De verschillende velden zijn niet verplicht, maar des te completer het formulier ingevuld is, des te beter kunnen wij een goed voorstel doen als het om jouw klassieker gaat.

Tot snel! Groeten Rob

Bied je klassieker aan

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.


Contactgegevens


Als je bovenstaande informatie correct hebt ingevoerd, druk je op hieronder op 'Verzenden'. Kom je hierna niet automatisch in een volgend scherm, controleer dan of er velden missen. Wellicht zijn de foto's te groot. In dat geval dien je ze allemaal opnieuw te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.