Or read in: Engels

Reviews via mail

 • ‘ What you see is what you get’! Geldt niet alleen voor de klassiekers maar vooral ook voor Rob. Eerlijk, oprecht en prettig in de omgang. Een aanrader! R. Gilissen

  R. Gilissen
 • Ik reed "met mn hoofd in de hemel" in mn tadelloos mooie s-type. Maar hij is natuurlijk ook al op youngtimer leeftijd. Dan kan zoiets gebeuren. Mn buurvrouw kende Rob. Die moest ik maar eens om raad vragen. Nou dat heb ik gedaan. Rob zou het allemaal regelen. Dat is top gelukt! Ik ben erg tevreden over de omgang en de realisatie. Ik rijd nu niet meer met mn hoofd in de hemel. Gelukkig maar. Weer down to earth en mn Jag is weer tadelloos! Hartelijk bedankt Rob! En nog een poot voor Leo 😉 Nog hartelijk bedankt!

  Jonkees
 • Via via aan adres van Rob gekomen voor verkoop Daimler uit 1990. Bij diverse bedrijven prijzen gevraagd maar allen heel laag bod. Rob bood aan de auto in consignatie bij hem te koop te zetten. Rob heeft mij steeds goed op de hoogte gehouden en na enkele maanden heeft hij hem verkocht voor een voor mij prima prijs. Ik had geen betere verkoopsite geweten. Nogmaals mijn hartelijke dank! C Colsen

  Colsen
 • Ik was al enige tijd op zoek naar een goede Jaguar of Daimler en zo kwam ik uit bij Klassiekerskopen, Rob de Bruin. Ik was onder de indruk van de kunde en kennis van Rob op het gebied van Jaguar/Daimler. Ik wilde gewoon een goede auto waar ik op kan vertrouwen, omdat ik zelf geen sleutelaar ben. In een open en eerlijk gesprek ben ik overtuigd geraakt dat Rob het beste adres daarvoor was, waardoor ik meteen de Daimler Super V8 kocht. Een geweldige auto en een geweldige aankoop ervaring, die ik iedereen kan aanraden!

  Rutger van Dooren
 • Prettig in de omgang en verstand van zaken. De door mij aangeschafte Jaguar voldoet precies aan de verwachtingen en ook achteraf kon ik nog bij Rob terecht met vragen. Bedankt hiervoor.

  C. Wilms
 • Heldere open, persoonlijke en vooral ook vriendelijke communicatie. To the point wat betreft zijn te koop staande occasions, mooie aanbod van klassiekers in de verhuur.

  A. Beemster
 • Aan alles kun je merken dat Rob echt hart voor de klassiekers heeft en dat hij er alles aan zal doen om je als klant tevreden te stellen op persoonlijke en betrokken wijze. In autoland is dit uniek.

  Hein

Beoordelingen op Facebook

Heb jij ook ervaring met ons? Deel die ervaring alsjeblieft met anderen door een review te schrijven, dit kun je doen op Facebook: https://www.facebook.com/klassiekerskopen/

Of gewoon via mail, dan plaatsen we het handmatig: info@klassiekerskopen.nl

Alvast bedankt!