Bentley & Aston Martin – Renovatie van hemelbekleding

Or read in: Engels

Bentley gebruikt de zachte lederen huiden als hemelbekleding. Schitterend om te zien, maar ook bij deze modellen laat het leer na verloop van tijd los van de hemelplaat. Je kunt je voorstellen dat het renoveren van een dergelijke hemelbekleding tijdrovend en specialistisch werk is. Wij hebben ons gespecialiseerd in het renoveren van hemelbekledingen van de Britse exclusieve merken.

Is er gebruik gemaakt van leder, dan is doorgaans het beste resultaat te verkrijgen door het leder opnieuw te gebruiken. Eventuele kleurverschillen worden zo voorkomen en het interieur blijft volledig in originele staat.

Bij gebruik van Alcantara of stof is dit niet mogelijk. Aston Martin en Range Rover gebruiken doorgaans Alcantara. Bij deze modellen wordt het materiaal vervangen, uiteraard in dezelfde kleurstelling.

Vanzelfsprekend wil je graag dat de originele details en kwaliteit terugkomen in de nieuwe hemelbekleding. Geen oneffenheden in het materiaal, geen zichtbare naden en geen lijmresten. Hiervoor is het belangrijk dat er vakkundig te werk wordt gegaan, op basis van ervaring.

Alleen met het gebruik van het juiste gereedschap en materiaal in combinatie met de nodige ervaring kom je tot het gewenste resultaat. Ook reparaties en verbeteringen aan bekleding en houten interieurdelen behoren tot de mogelijkheden. Wij helpen je graag om je klassieker weer in topconditie te brengen. Bekijk ons aanbod hier en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor het restaureren van de hemelbekleding

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Contactgegevens


Klaar met invullen? Druk hieronder op 'Verzend'. Je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een offerte per mail!