Or read in: Engels

5.2 V10. 560PK bij 8000 TPM, 0-100km/u in 4 seconden; Gallardo LP560-4, extreem in alle opzichten.

Een compleet andere wereld, deze Gallardo. Immens imponerend om te zien, maar zeker ook imponerend om in te rijden. Het motorgeluid van de heerlijke 5.2 V10 komt direct van achter de voorstoelen, daar waar de V10 geplaatst is. Het interieur is volledig uitgevoerd in antraciet leder, alles in vrijwel nieuwstaat. Ook het exterieur is in topconditie. Niet gek want de feitelijk onzichtbare beschermende folie heeft de kritische delen altijd goed beschermd tegen beschadigingen. Blu Fontys Metallic staat de Gallardo erg goed. Bij dit exemplaar niet gecombineerd met schreeuwerig rood of oranje, maar zoals gezegd met stijlvol zwart. Ook de cabrioletkap is zwart va kleur.

Mooi, dat zeker. Maar wat echt telt bij de aanschaf van dit soort exclusieve auto’s is natuurlijk de technische staat. Dit weet de huidige, tweede eigenaar uiteraard ook. Hij ging dus niet over één nacht ijs maar zocht voor lange tijd naar het voor hem perfecte exemplaar. Deze Gallardo werd gevonden bij de Lamborghini dealer te Brussel. De destijds eerste eigenaar, een echte liefhebber, kocht een Húracan en gaf de dealer de opdracht een nieuwe eigenaar te zoeken voor zijn Gallardo. Bijzonder; de eerste eigenaar had op dat moment de mooie leeftijd van 78 jaar!

De huidige, tweede eigenaar kocht de Lamborghini compleet met garantie, uitsluitend mogelijk bij de beste exemplaren in het aanbod. Ook na aanschaf werd op onderhoud niet bezuinigd; Louwman Exclusive verzorgt het gehele onderhoud van A tot Z tot op de dag van vandaag. Er zijn geen zaken die momenteel aandacht behoeven.

Het originele uitlaatsysteem is bij de auto aanwezig. De huidige eigenaar heeft daarnaast een speciaal uitlaatsysteem laten plaatsen, het geluid is fenomenaal!

Belangrijk om te vermelden is dat de LP560-4 destijds een compleet nieuw model betrof. Met zijn nieuwe motor, permanente vierwielaandrijving, nieuwe ophanging, de stijvere structuur van de spyder-carrosserie, geoptimaliseerde aerodynamica, verminderd gewicht en de optimalisatie van de interne wrijving, levert de Gallardo LP 560-4 Spyder superieure prestaties en aanzienlijk betere dynamiek in vergelijking met de vorige Gallardo Spyder.

Uiteraard is de gehele geschiedenis voorhanden. Van het uitgevoerde onderhoud zijn facturen aanwezig. Een speciale afdekhoes beschermt de Lamborghini tijdens stalling, de druppellader houdt de accuspanning op niveau.

We kennen deze Gallardo nu 5 jaar en bieden deze aan in consignatie.

Waarom juist deze Gallardo?
Afkomstig van de tweede eigenaar
Lamborghini Brussels geleverd
Zeer stipt onderhouden
Top conditie
Prachtige kleurencombinatie

Export.
Jaguar en Daimler liefhebbers bevinden zich over de hele wereld. 35% van ons aanbod vind daarom zijn weg naar onze buurlanden. Vanzelfsprekend verzorgen wij de volledige afhandeling voor u, van aankoopkeuring tot exportdocumenten, al dan niet voorzien van een verzekering. We spreken Nederlands, Engels en Duits.

Technische informatie.
Geregistreerd in: NL, EU
Kenteken: RJ-633-L
Oorsprong: BE
Registratie NL: 29 november 2017
Eerste registratie: 7 juli 2011
Kilometerstand: 49.881km
APK vervaldatum: 12-12-2022
Cilinderinhoud: 5204cm3
Motortype: 10 cilinders in V opstelling
Vermogen: 412 kW/560PK

Financieel.
Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder – Blu Fontys Metallic – BJ2011

Vaste prijs excl. BPM: €109.500,-
Vaste prijs incl. BPM: €114.500,-

Inruil? Graag!

Contact

Contactformulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

ContactgegevensKlaar met invullen? Druk hieronder op 'Verzend'. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie!