Lang stil. Hoe komt dat?

Het was lang stil! Hoe dat komt? Druk. Lekker druk met leuke dingen. Zo verkochten we een aantal Jaguars;

1. De XJR heeft ons verlaten. Zoals misschien bekend beschrijf ik de klassiekers graag exact zoals ze zijn; niet mooier, niets verbloemd. Dus; roest op de spatschermen, roest aan de onderzijde en zo nog wat zaken. Gevolg? De R vond zijn weg naar een nieuwe eigenaar met als doel een harttransplantatie! Motor en bak worden namelijk gebruikt in een bijzondere Hotrod met als basis een 30-er jaren Amerikaan. Weer eens wat anders dus!
 
2. De XK8 Antigua Blue werd verkocht. Ongezien, helemaal naar Slowakije. Jan toonde eerst zijn interesse in de XJ40 maar besloot later de mooie en goede XK te kopen. Ongezien dus, op basis van vertrouwen. Mooi toch?
 
3. Arnoud was òòk geinteresseerd in juist die XK, maar had stiekem de Sapphire Blue XK met slechts 69.000km ook al in het vizier. Hij kon de verleiding niet weerstaan en besloot de stap te nemen! Deze week werkt Coventry Carcompany aan de distributie modificatie waarna de XK afgeleverd wordt.
 
4. Chris ging voor de zwarte XJ Sovereign. Naast zijn nieuwe, zakelijke S-klasse was een bijtellingsvriendelijke auto best een handige investering; zou hij de S-Klasse ook privé gebruiken dan was de te betalen inkomstenbelasting door bijtelling hoger dan de aanschafwaarde van de XJ, en dat elk jaar! We ruilden zijn mooie Z3 met nog geen 100.000km op de teller in en deze gunden we Jurjens Automotive, mooi voor in hun nieuwe showroom.
In de autoverkoop geldt vaak ‘uit het oog, uit het hart’. Een handelaar zit niet echt te wachten op hervat contact met zijn eerdere klant, dat betekent namelijk vaak slecht nieuws.
 
Zo anders werkt dat hier; Ik ben er zeker van dat ik de kopers van bovenstaande klassiekers nog regelmatig zal spreken. Het is niet voor het eerst dat er nòg een bijzondere Jaguar richting die eerdere koper afreist, of dat juist de eerder verkochte Jaguar hier weer terugkomt. Om het over de belletjes met vragen maar niet te hebben. Juist dat maakt het werk zo leuk; Eerlijk en open werken zodat je van elkaar op aan kunt!
 
O ja, mijn eigen Daimler Double Six is terug van de spuiter, dus het afbouwen kan beginnen! En vanavond iets heel moois afleveren in ’s Hertogenbosch, Daar wacht Victor Maas op zijn nieuwe aanwinst, morgen meer!

Bekijk ons aanbod.